Pinnchoklad till varm mjölk!



Varm choklade är väl jätte gott. Varför inte göra pinnchoklad att ge bort i jul!
I går var jag ute i skogen och tog björkpinnar, som jag skulle ha till pinnchokladen. Det ända som behövs tillsättas är varm mjölk för att få en god kopp choklad.

Du behöver:
100 g vit choklad
250 g ljus choklad
250g mörk choklad
Björk pinnar

smällt chokladen i vattenbad eller i mikron. Häll i chokladen i en fyrkantig form som är klädd med bakpapper. Lägg in formen och smeten i frysen i någon minut så att den har börjat stelna lite. Stick ner björkpinnarna och lägg in formen i frysen igen. Klar efter ca en timme. Lyft upp chokladen men hjälp av bakplåtspapperet på en skärbräda, och skär ut lagom stora bitar. Stoppa ner chokladpinnen i varm mjölk!

Kommentarer
Postat av: martin

vilka fina du har gjort:)

2008-12-14 @ 12:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0