loppisfynd


Här om veckan var jag åter igen på Tulavippan... Jag lyckas alltid åka där ifrån med en tom plånbok och en massa skit.. hehe. Den här gången köpte jag en lite skål på fot av pressat glas. Den kostade endast 10 riksdaler ( kr ). Stor vasFörra helgen svängde vi in på IKEA när vi var på väg hem från skärgården. Jag hittade en stor vas i glas för bara 79 kr helt sjukt billigt. Den pryder nu mitt köksbord.

Gåva från mamma och syster yster!
Min mamma och min syster har varit på silversmides kurs i Trosa i  veckan. (Jag fick inte följa med för jag skulle jobba) När de kom hem igår så fick jag en present. De hade gjort ett armband med tre berlocker på. Varje rund ring i armbandet har de gjort med handkraft och varje berlock har de sågat ut med såg. Jag blev verkligen jätte glad! Vissst är det fint?
hmm..

Nu ligger jag i sängen och funderar över vad jag ska gör nu! För fyra timmar sedan stod jag i köket och bakade dubbla satser med kanelbullar. Martin har fotbollskväll med grabbarna och jag fick order om att inte störa. Men jag kunde inte låta bli att gå in i vardagsrummet när det stod 3-3 mellan Sverige och England och det var 10 minuter kvar av matchen. Sen blev jag fast. Helt sjukt va bra de var. Tanken slog mig mer än en gång att vi borde byta ut A-landslaget mot U-21. De spelade verkligen fotboll.. De kunde till och med göra mål, de brukar ju vara svårt i vanliga fall för Sverige. Tråkigt bara att vi förlorade efter straffar:( tycker verkligen att vi var värda en vinst. Så här är jag nu efter en förlust och fem bullar i magen. Kanske slår på en Jean Austin film. De blir jag alltid glad av!

BRITAIN

subscribe-mag-covers.gif

 

 

För några månader sedan var jag inne på bibblan, när jag stod och tittade i tidningshyllan fick jag syn på BRITAIN. Jag blev fast efter första sidan. Tidningen har reportage från olika kulturella ställen i England och visar mycket från den engelska landsbygden. Helt underbart. Jag prenumererar nu på tidningen, jag tror de kostar ca 350 kronor för ett halvt år. Helt klart värt varje öre:)


!!

Jag tror jag håller på att bli sjuk.. Men jag har verkligen inte tid för det nu!

Jag kan inte bli brun!


En sak som är säker är att JAG inte kan bli brun.... Vi låg och pressade i solen säkert 4 timmar varje dag men jag fick knappt någon färg. Jag fick bara fräknar.. Men jag är inte bitter jag heller. Eller jo de är jag! De kom till och med fräknar på axlarna och det började visa på vissa tendenser på bena också. Någon som vet om det finns något sätt att inte få fräknar om man vill vara i solen? Hör gärna av er i så fall!

Mina inköp på resan!


Det blev inte så många inköp på resan, men några saker i alla fall! 

Parga

hej hej!!

Jag och Martin är på semester i Parga! Allt ät underbart här. Det är cirka 30 grader i solen. Vi har solat och badat massor, så idag blir det en innedag för martin liknar en tommmat och kan knappt gå. Själv har jag nyss simmat i polen, tror de blev 500 meter i en 10 meter bred pool. så jag är ganska nöjd med det. Nu ska jag fortsätta att läsa krig och fred och sen ska jag nog sola lite.  

RSS 2.0