En fundering.

Jag har funderat på en sak när det gäller kompisar och hur man förändras. Jag tycker att en bra kompis är någon som både ger och tar, men frågan är om det finns sådana människor. Jag hoppas det i alla fall. Vi utvecklas hela tiden, men fortfarande tro människor att man är lika som man var i gymnasiet. Vilket jag skulle vilja säga är helt fel. Jag tycker att de är efter gymnasiet som en person verkligen mognar och utvecklas som individ. Men frågan är om alla tror som jag, och är beredda att ge människor en andra chans att visa vem man verkligen är. 

Samtidigt kanske de som var ens vänner i gymnasiet kanske har glidit i från en och det kan både vara på gott och ont. Ibland kan jag känna att jag inte hör hemma i en situation, eftersom jag som person inte går ihop med de andra människorna. Men kanske är det jag som inte ger de en chans eller dem som inte ger mig en chans att visa hur min personlighet ser ut idag.  

En tanke. God natt!

tv-bord


Vårt tv-bord är ganska stort och de står i ett litet rum. För att få bordet att kännas lite mindre har jag lagt på en gammal bricka som jag har köpt på Loppnor i Leksand för 150kr. Den vita hästen har Martins kompis gjort. Jag tycker att de alltid är fint med snittblommor här i en blandad kompott.  

:)

Idag har jag köpt en bil:)

kanske, kanske inte, kanske, kanske inte

Jag håller på att leta efter en bil som jag kan pendla med till Falun. Jag har förälskat mig i Nissan Micra bilarna ( de är bara för söta). Jag har letat på blocket i några månader men aldrig hittat den perfekta. ( är ganska kräsen av mig) I tisdag hittade jag en jätte fin Nissan micra från 2003 i  champagne färg som såg perfekt ut i Eskilstuna .. Jag ringde kanske 20 gånger i tisdags på den och igår svarade de äntligen. Jag frågade lite frågor, och sa att jag skulle återkomma. Allt lät perfekt. Sen i dag när jag skulle ringa och säga att jag skulle komma på lördag, så var det tydligen en (jäkel) som skulle komma redan i kväll och kolla på bilen.... Jag är sååå besviken. Så nu får jag hålla tummarna att (jäkeln) inte vill ha bilen!


HOPPAS!!!

RSS 2.0