Påskmys i Kungsör

I Påsk har hela familjen varit i vårt torp i Kungsör. Min kusin som bor i Norge hade kommit hem och tillsammans med hennes föräldrar hade vi en underbar påsk i torpet... Det bjöds på påskmat och påskgolf.. Ja vi har faktiskt en liten golfbana i trädgården.. Jag tycker de är så fantastiskt att åka till vårt torp, de är så lugnt och skönt. Och man kommer alltid hem full med inspiration efter att ha tillbringat tid i den fantastiska miljön.
Vitsipporna stod i full blom (Bild från den gamla tvättstugan)
Vår matkällare
Kusin Tessan och syrran

Lite kul faktiskt


Pluggeliplugg

Nu sitter jag på biblioteket och skriver på min b-uppsats.. Men egentligen funderar jag på om jag håller på med en c-uppsats.. Känns som att jag bara skriver och skriver och sen kommer jag få kapa bort hälften.. Inte så smart kanske. Det är verkligen svårt att hålla sig innanför ramarna när man börjar skriva.. Som historiker är jag van att få skriva mycket speciellt i bakgrundsdelen. Min handledare Jenny var noga med att poängterade att "Caroline, din bakgrundsdel får inte bli för lång, jag vet att du gillar att skriva om historia, men du måste tänka på det" Ja, och nu sitter jag här med en alldeles för lång bakgrund i alla fall.. Det är bara att kapa... Smarta jag, huvva...

Snart är det Påsk

Snart är det Påsk! Jag och min familj har planerat att åka till vårt torp i Kungsör på fredag. Det ska bli så underbart. Jag älskar verkligen vårt torp:)
Men hörrni nu ska jag beklaga mig lite. Jag har varit förkyld i flera veckor och de har inte riktig gått över. I lördags skar jag mig på jobbet, och blev jag helt snurrig. Jag har även mått illa de senaste dagarna. Så jag ringde till vårdcentralen och de sa att jag hade fått ett virus som har satt sig på nervcellen och balanssinnet.. Jag blev ju helt livrädd när jag fick höra det. Så idag har jag varit och tagit prover.. Men tydligen så är det helt ofarligt, men de kan ta några veckor innan det går över:( Jag ska nog vara glad att det inte var något värre!
Inte så konstigt kanske att jag har känt mig ovanligt okoncentrerad när jag har pluggat..  huvva

Vårkänslor

Hej på er! Hoppas ni har haft en trevlig helg. Jag har jobbat, myst med min syster och idag har jag haft grillpremiär med några fina vänner. Mycket trevligt:) Men hörni, va varmt de har varit i helgen, helt underbart. Jag tycker nästan man får lite sommarkänsla.
I veckan fixade jag i ordning lite blommor som jag hängde upp utanför dörren, jag blir så glad när jag får pyssla med blommor, det är verkligen rogivande:)

Hihihi

Källa:www.aftonbladet.se

Studentens vardag

Hej på er! Hoppas ni har haft en trevlig helg! Jag har haft tacomys med mina tjejkompisar, varit i Norberg med familjen och partayat i Falun!
Just nu har jag fullt upp med uppsatsskrivning. Jag håller på att skriva en b-uppsats i Samhällskunskap. Jag skriver om solidariteten i socialdemokraternas partiprogram från folkhemmet till nutid i ett postmodernt perspektiv.. Helt enkelt gör jag en litteraturanalys som jag kopplar till postmodernismen. Jippphurej! I bilden ovan är några av de böcker som jag har använt, som ni kanske förstår har det varit några turer till biblioteket. Nej nu ska jag jag fortsätta skriva! Ni får ha en trevlig måndag :-)

Tänkvärt

Det regnar på den gode och det regnar på den onde, dock långt mer på den gode. Ty den onde själ hans paraply!


Charles Bowen

Karin Park


Måndag!

Hej på er! Hoppas ni har haft en trevlig helg.. Min har varit toppen! I fredags följde jag med mamma till Falun för att gå på UF mässa (ungt företagande). Mamma är UF lärare och hade massor med duktiga elever som var där och ställde ut sina produkter.. En av dessa var "Mysa UF", deras produkt är ett par tofflor med leksandsbandet, och par tofflor fick följa med hem:-)
I lördags var jag på en hejdundrades kul 30-års fest. Det var tre killar som hade hyrt Insjöns hotell. Där bjöds det på tårta och Party:) Tror vi var ca 130 personer och det var många som man inte hade träffat på ett tag så det var skoj. Karin Park uppträdde på scenen, hon är verkligen riktigt duktig.. Jag ska lägga ut ett klipp på hennes så ni får höra! Ha en trevlig måndag:-)

RSS 2.0