BOK REA

 69 :-           99 :-

 49 :-                  49 :-

49:- 249.-

Jag och mamma var på bok rea igår på Lundells bokhandel i Leksand. Jag hittade 6 böcker som jag köpte. Totalt gick böckerna på 564 kr. Så nu har jag något att läsa i sommar! 

jippi!

Yes ryktena var sanna!  Detta var en rolig nyhet för Sverige, och jag tror att den kom i rätt tid eftersom vi är inne i en ekonomiskris där det är svårt att se någon vändning eller något positivt.  Det är första gången en kvinnlig blivande svensk regent har valt en ofrälse till sin make, " en man från folket". Igår skrevs historia!

Nu kan jag bara gratulera kronprinsessan Victoria och Daniel :)

Hoppas Hoppas!!!

Jag säger bara hoppas hoppas!!! Jag fick en chock i morse när jag läste aftonbladet och expressens första sidor. Det stod att kronprinssesan Victoria och Daniel eventuellt ska förlova sig i dag. Jag började nästan lipa för att jag blev så glad. Victoria och Daniel har varit i hop i 7 år och inget har hänt. Svenska folket har kunnat se att Victoia flyr allt mer från media eftersom frågan om bröllop ständigt  dyker upp i intervjuerna. Jag tror att Sverige kan behöva lite glädje, som ett bröllop skulle ge. under dessa svåra tider. Jag hoppas bara inte att de människor som är emot monarkin kommer manifestera emot vårat kulturarv. Klockan 13 idag får vi veta om ryktena om förlovningen är sanna eller inte. Jag kommer i alla fall hålla tummarna!


ska bli skoj!!

Jag har köpt biljetter till Madonnas konsert i Göteborg i augusti. Det ska bli skoj eftersom jag aldrig har sätt någon riktigt stor artist! :)

Konungatavlor


Jag har gjort två tavlor. På den stora tavlan har jag skrivit alla kunganamnen från Erik Segersäll till Karl XVI Gustav. Den lilla tavlan är en ätt tavla från Gustav Vasas tid och fram till nutid. Tavelramarna har jag knyckt från mammas och pappas källare, och det gräddvitt papperet kommet från Timari.

RSS 2.0