...


Dagens lunch på Siljans konditori, en köttbulsmacka och en kaffelatté:-) Efter besöket på Siljans gick jag och Linda hem till mig och beställde hårprodukter på Baresso och åt en varsin semla. Tur att jag har tränat idag... hehe

Söndag!

Hej på er! Hoppas att ni hade en trevlig lördag?! Själv så jobbade jag till fem och sen åkte jag och Linda hem till mor och far och åt middag och tittade på film. Det var mys. Jag sov över där, eftersom att de var så kallt i stugan, eftersom jag inte hade kunnat elda när jag var borta, så när jag kom hem i morse var det 4 grader i köket.  På förmiddagen idag har jag och Maja varit i badhuset och simmat en kilometer. Vi är så duktigt. Snart ska jag och Maja möta upp Linda på Siljan för sen söndags lunch. Det ska bli mumsss efter träningen. Jag önskar er en varm och mysig söndag! kram på er :-)

Dagens fynd!


Dagens fynd är min nya tröja från Nike för 200 kr, nedsatt från 400 kr på Intersport. Helt perfekt nu när jag har börjat mitt nya liv med träning flera gånger i veckan:-) hehe

Diadem med rosett

Nytt gulligt diadem från Glitter för 45 kr :-)

Fredag!

Idag är det fredag! Skönt va?! Faktum är att jag tycker inte att det känns som att det är fredag idag... konstigt!! Kan kanske bero på att Martin ska åka till Stockholm över helgen och jag kommer få vara själv.. Jag har inga planer för helgen förutom att jag ska jobba imorgon så det blir nog en hel del slappning i soffan, de är i och för sig inte så tokigt de:-) Idag har jag varit i skolan hela förmiddagen. Dagens konstaterade är att ett land som inte har gått igenom en industriell revolution kan inte demokratiseras. För att ge ett exempel på det är om man kollar på en del Afrikanska länder som varken är demokratiska eller har gått igenom en industriell revolution, måste alltså först gå igen en industarlisering och modernisering innan en demokratisering kan börja ske. Varför det måste ske i den ordningen är relaterat till att spädbarnsdödligheten måste sänkas samt att befolkningen måste få utbildning. (eller som Rousseau skulle ha sagt, folket måste vara upplysta)

Nog med vad jag har lärt mig idag. Mina magproblem är fortfarande inte över. Vaknade klockan sex i morse av att jag mådde illa. Men nu är det lite bättre. När jag tänker efter så händer det här cirka en gång i halvåret att jag har ont i magen i några dagar... Får kanske ta och kolla upp det. hmm. Hoppas att ni får en trevlig fortsättning på fredagen! kram på er!

Torsdag

Mina magsmärtor som jag fick igår hade inte gett sig när jag vaknade i morse så jag tog en magtablett och det blev lite bättre. Fram tills nu har jag förberett mig till morgondagens seminarium som ska handla om Demokrati och institutioner. Jag har skrivit 8 A4 så nu känner jag att jag börjar bli trött på förberedelserna. Som tur är ska jag och Martin snart åka till Borlänge för en sväng på Kupolen och storhandling på Ica maxi, det ska bli skoj. Hoppas ni får en trevlig Torsdag!




Nytt


Här om dagen köpte jag en "tant tröja" på Lager 70. Tröjan är vit med blåa ränder och guldknappar. Tröjan kostade 199kr. :-)

Onsdag

Hej allihoppa... Hoppas att allt är bra med er?! Idag har jag pluggat för fullt. Vid fyra tiden gick jag och Mickan på ett Spinning/styrk pass. Precis när jag kom upp på cykeln fick jag världens magkrämpor. Tog en alvedon och sen var det full fart igen.. Kanske inte det smartaste. Men jag hade ju redan betalt 60kr så det hade varit surt att inte få ut något av det. Nu ska jag läsa lite till sen klockan åtta blir det Lyx fällan, och klockan nio andra avenyn. Hoppas ni får en trevlig kväll! kram

Lite nytt från HM


Lite nytt


Gick in på kicks idag för att köpa maskara. Jag har ingen favorit när det gäller maskaror så därför brukar jag testa runt lite. Jag har haft de flesta kända märkena men det är ingen som jag riktigt har fastnat för. Jag vill gärna få ganska tjocka ögonfransar och volym, och en sådan maskara ätr ganska svår att hitta. Så den här gången ska jag testa en maskara från Lumene. Maskaran kostade ca 100kr. Jag köpte även Deep conditioner repair från Björn Axén för 100 kr, den brukar kosta 150kr. Jag kan verkligen rekommendera inpackningen från Björn Axén. Jag har använt den i ca ett år, och den är jätte bra för en ganska billig penning. Men jag tror att man måste använda den några gånger innan man känner att den är bra.

Förvandla din dator till en gammal bok!

A novel way to cover MacBook.

Nu kan du förvandla din Mac book till en bok. Produkten kallas för Book Book är ett skydd för datorn. Om man skulle bli påhälsad av tjuvar så är det nog ingen tjuv som skulle börja rota i bokhyllan. ;-) Om du är intresserad av produkten kan du kolla in återförsäljarens hemsida: http://twelvesouth.com/products/bookbook/

Tisdag

Idag har jag varit på Högskolan hela förmiddagen. Vi har haft seminarium och föreläsningar om demokratins konstitutioner, ekonomi och byråkrati. För er som inte vet vad konstitutioner betyder, så har det ungefär samma betydelse som våra grundlagar, hur de utövas och används. Visste ni att Israel och Storbritannien (och några av deras gamla koloniländer) inte har konstitutioner. Ett lands konstitutioner är oftast uppbyggda på landets historia, och när demokratin infördes. Detta är en förklaring till varför Storbritannien inte har en konstitution. Nog med det. Nu ska jag ta mig en tupplur och sen blir det power yoga ikväll:-)




Guldbaggegalan 2010

Såg nyss på Guldbaggegalan, och jag måste säga att Johan Glans är väl för rolig. Kanske är det jag som har dålig humor, men gu vad jag skattade. Måste även säga att jag blev betagen av Lena Endres skönhet. Och hur fint hon var klädd. Hon såg ut som en riktig drottning. Jag skulle vilja se ut som henne när jag är i hennes ålder. hihi:-) jag hittade ingen bra bild på henne. Men om ni klickar på länken får ni se! (bild nummer 35)  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6486815.ab

Snabba Cash


I lördags såg jag filmen Snabba Cash som baseras på boken med samma titel skriven av Jens Lapidus. Jag hade höga förväntningar på filmen, eftersom jag har hört så gott om den. Men jag måste säga att jag blev lite besviken. Ibland när man tittar på en film vill man inte att den ska sluta för att den är så bra, men så kände jag inte när jag tittade på den här filmen. Vissst, den är bra gjort med bra skådespelare men ändå var det något som fattades, jag kan dock inte sätta fingret på vad. Problemet var antagligen mina höga förväntningar.

Måndag

Hoppas att allt är bra med er?! Idag skiner solen utanför mitt fönster och jag känner att jag blir full med energi. Men jag har dock ett litet problem. Jag har sån träningsverk att jag knappt kommer upp ur sängen, helt sjukt. Jag spelade tennis en timme i går på förmiddagen och sedan gick jag på ett friskis och svettis pass på kvällen. Jag känner mig som en invalid. Jag har till och med träningsverk i händerna. Är det ens möjligt? tydligen! Ska bli skönt att få gå på yoga i morgon så att jag kan röra mig igen. Nåväl.. Idag ska jag läsa om demokrati, byråkrati och ekonomi. Så det är bäst att jag går ned till köket och sätter på kaffebryggaren så att jag kan bli människa igen. Önskar er en trevlig måndag! kram

Lokgården

I Lördags åkte jag till Lokgården som ligger i Häradsbygden mitt emot Leksands knäckebröd. Lokgården är en relativt nyöppnat butik som säljer både begagnade och nya saker. Butiken är bara öppen på helgerna!

Carolines favoriter


När jag var liten fick jag alltid rullrån hos min moster Vanja. Det är kanske därför som rullrån ligger mig varmt om hjärtat.


Du behöver:

125 g margarin
2 ägg
1,5 dl socker
2 dl mjöl


Gör så här:

1. Vispa ägg och socker poröst i en skål.
2. Smält margarinet och blanda i det i smeten.
3. Blanda sedan i mjölet under  omrörning.
4. Sätt på rån järnet.
5. När rånjärnet är varmt lägger du i en klick med smet i järnet. ( cirka en matsked)
6. Ta ut kakan ur rånjärnet när den är gyllenbrun. ( Här bör du använda en rånpinne, men om du inte har en sådan kan du ta ut kakan med en gaffel)
7. Rulla runt kakan (om du inte har en rånpinne går det bra att rulla runt kakan runt en vanlig pinne i lagom stolek)
8. Låt kakan svalna.

klart!


P.s. Tänk på att kakan är varm, så akta fingrarna

Igår

Igår kom Daniel och Mickan över på middag. På menyn stod det morotssoppa med ädelost och till efterrätt vaniljglass med björnbär toppat med choklad i en hemma gjord rånbägare.




Fredag

Idag har jag varit på skolan och haft mitt första seminarium i Samhällskunskap. Det var ett seminarium som inte liknar något annat jag någon sin har varit på. Kort skulle det kunna samman fattas med polsk rikstag. Diskussioner och argument flödade i luften och jag kände hur jag hade fullt upp med att lyssna och försöka förstå vad alla sa. Det var helt galet. Men samtidigt så fick jag känslan av att polletten trillade ner och att jag började förstå Rousseaus tankar och Premfors demokratisyn. Så summan av kardemumman Det var ett lärorikt seminarium. Nu ska jag fortsätta och plugga lite, sen ska jag baka rullrån som vi ska ha till efterrätt när Daniel och Mickan kommer över på mat ikväll. Hoppas ni får en trevlig och mysig fredag! kram på er!




19 juni

Idag öppnade Formex- mässan upp dörrarna i Älvsjö. Där presenteras den visuella profilen som har tagits fram till kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop den 19 juni i år. Mönster som temat har kommer ursprungligen från Drottningholms slott. Mönstret har sedan renodlats och försetts med den klassiska tronföljarkronan och Nordstjärnan. Färgerna, bland annat blått, vitt, creme och lindblomsgrönt, symboliserar den svenska försommaren och de kungliga färgerna. Å jag blev helt tårögd när jag såg de här. Så fint:-)



Källa: www.svenkdam.se

Ny skor

Igår beställde jag nya vårskor från hm. Skorna kostar bara 199kr, perfekt för en fattig student :-)

Torsdag

Hej allihoppa! Hoppas att allt är bra med er! Idag ska jag ägna dagen till att skriva mitt första seminarium pm i samhällskunskap om demokratisyn. Låter roligt va? nja, jag känner en stor klump i magen över det här. Men på något sätt ska jag klara det:-) Klockan 12 ska jag möta upp Frida på siljan för lunch, det ska bli trevligt. Sen är det raka vägen hem igen och sätta sig och skriva igen. huvva, Nåväl. Hoppas att ni kommer få en trevlig torsdag! kram på er:-)

100120

Idag har jag varit på ett spinning och styrke pass på leksandshallen. Jag måste säga att jag är stolt över mig själv med min träning (i nuläget). När jag kom hem kände jag att jag var lite sugen på något sött så jag bakade en sockerkaka fylld med blåbär och toppad av kokos. Efter maten kollade jag och Martin på en ny Wallander film som heter dödsängeln (om jag inte minns fel), åt sockerkaka och drack grönt te. Livet kan väl vara bra härligt ibland:-)

hårprodukter

Jag Surfade runt för ett tag sedan och letade efter webb butiker som säljer billiga hårbrudukter. Jag hittade  en sida som heter  www.baressoshop.se Någon som vet om den är bra?

Funbeat

Jag är sedan några dagar medlem i Funbeat. Hemsidan Funbeat är en tränings sida där jag skriver upp all träning som jag gör och sedan har jag koll på hur jag ligger till med min träning. Jag kan även bestämma mål och titta hur det går för mina träningskompisar. Jag gick med i funbeat för att det skulle sporra mig själv att träna mer. Nu får vi se hur det kommer gå med den saken, men det är tanken i alla fall. Gå med du med på www.funbeat.se :-)

100119

Den första lektionen i samhällskunskap gick bra igår. Dock märktes det fort att mina kurskamrater hade läst på nästkommande seminaries litteratur. Men de har jag faktiskt inte haft tid till. Men jag ser fram emot denna kurs och tror att den kommer bli mycket givande. Idag har jag ordagrant brottats med Jean- Jacques Rousseas bok Om samhällsföredraget. Roussea skrev boken på franska och översättningen är inte den bästa, så därför är den ibland lite svårläst. För övrigt är Roussea en filosof och inte en praktiker vilket man måste ha i åtanke när man läser hans verk. Jag skulle även kunna påstå att han ej  har skrivit i genus Perspektiv, trots att han var före sin tid inom många avseende. Det skulle även kunna påstås att han var en slags kvinnohatare. Franska revolutionens slagord Liberté, égalité, fraternité (Frihet, jämlikhet, broderskap) som kom kort efter hans bortgång stämmer till vis del in i hans tankegång, med undantag för broderskap. Nåväl, de var en liten anekdot. Snart ska jag fara till Insjön för ett yoga pass, det ska bli skönt. Hoppas ni får en trevlig kväll! kram på er:-)



Idag går jag in i en ny fas i mitt liv!

Idag öppnar jag ett nytt kapittel i mitt liv. Jag ska nämligen börja läsa samhällskunskap I idag! Jag får berätta mer sen när jag kommer hem från Högskolan :-)


enkel och god dippsås

Det här är en av mina favoriter när det kommer till dippsåser. Den är rysligt god och det bästa av allt, lättlagad :-)

Du behöver:

1 Rödlök
1 burk tacosås
1 burk Philadelphiaost

Gör så här:

1. Bred ut Philadelphiaosten i en ungssäkrad form.
2. Hacka rödlöken och sprid ut den över Philadelphiaosten.
3. Bred på en täcke med tacosås.
4. Ställ in formen i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter. (den är färdig när den puttrar lite)

Klart:-) mums!

P.s. Perfekt till  att doppa grönsaksstavarna i!

Friskis och svettis

Idag var jag på mitt första friskis och svettis pass. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk innan jag gick dit, men det var riktigt roligt. Det var jag och hundra andra damer, kvinnor, tjejer och två gubbar som hoppade runt i Åkerö skolas gympasal:-) Det kan jag varmt rekommendera!!!

Hem och Antik

I julklapp fick jag en prenumeration med tidningen Hem och Antik av Yvonne.  I Fredags låg den första tidningen i brevlådan :-) Jag måste säga att denna tidning är verkligen enligt min smak! Tack så mycket :-)

Dagens fynd!

 

Fem sopptallrikar från Gustavsberg för 20 kr. De kallar jag ett riktigt fynd :-)


En härlig butik

I dag besökte jag en underbar liten butik i Djurås som heter Loftgården. I butiken kan man hitta gamla ommålade möbler i lantlig stil och andra inrednings prylar till rimliga priser. Ett besök på Loftgården kan jag verkligen rekommendera.

En fantastisk avslutning

I dag gick jag och Frida på spinning i Leksandshallen. Jag höll på att dö som vanligt, men Frida var knappt slut. suck, hehe.. Efter att jag hade klivit av cykeln kändes det som att mina ben var som dallrande asplöv. Jag var verkligen helt slut. Efter spinningen åkte jag och Martin hem till hans föräldrar där de hade tänt bastun,  och badrummet var fyllt  med levande ljus. Helt underbart. Efter ett bastubesökt  var jag lagom mör i kroppen, då blev vi bjudna på chilikornkarne. En helt fantastisk mysig fredag!

Dagens citat!

Den kloke ger efter. En sorglig sanning.
Den förklarar dumhetens världsherravälde.
Marie von Ebner- Eschenbach

Carolines bedårande goda valnötsbröd

Idag fick jag ett ryck och kom på att jag skulle baka matbröd. Jag hittade ett recept i en bakbok som jag sedan gjorde om efter vad jag hade i mitt skafferi. Man behöver faktiskt inte vara helt insnöad på att strikt följa ett recept utan i bland kan det till och med bli godare med lite mixtring. Originalreceptet innehöll mycket vetemjöl och eftersom jag ville att det skulle vara lite nyttigare så bytte jag ut en stor del av vetemjölet mot fullkornsmjöl.





Du behöver:

25 g jäst
5 dl vatten
2 msk olivolja
1 1/2 tsk salt
100g valnötter
5 dl fullkornsmjöl
ca 4 dl vetemjöl


Gör så här:

1. Smula jästen i en bunke och värm vattnet tills att det blir 37 grader.
2. Häll i hälften av vattnet i bunken med jästen och rör om, häll sedan i resten av vattnet.
3. Blanda sedan i oljan och saltet i degvätskan.
4. Blanda i valnötterna. (kan kackas lite lätt om så önskas)
5. Blanda i fullkornsvetet och vetemjölet, men spara lite till utbakningen. (om degen känns för tunn, häll då i lite mer mjöl, men den får inte bli för torr)
6. Låt degen jäsa under bakduk i 45 minuter.
7. Ta ut den jästa degen på ett lätt mjölat bakbord och arbeta degen tills den blir smidig. Skär upp degen i två. delar och forma de till två ovala limpor och lägg den på bakplåtspapper. Låt brödet jäsa ytterligare 30 minuter. under bakduk.
8. Sätt på ungen på 225 grader.
9. När limpan har jäst klart sänker du värmen till 200 grader och sätter in brödet i ugnen.
10. Brödet ska gräddas i nedre delen av ungen i 35-45 minuter.

100114

Igår hade jag verkligen en trevlig dag. Jag hann också med en simtur med Frida och Maria, där jag kände att julskinkan hade tagit ut sin rätt... hehe Idag ska jag fortsätta att skriva på min uppsats. Börjar att se ljuset i tunneln nu, inte långt kvar. Jag har skrivit 13000 ord och är uppe i 50 sidor. Jag funderar på att ta bort 1,5 radavstånd så att jag kommer ner i sidantal. Men vi får se hur jag gör med det. Nu ska jag gå och sätta på kaffebryggaren så att jag vaknar till. Hoppas att ni får en bra dag! kram kram

100113

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er! Idag ska jag jag träffa Maria på Siljan för lunch, det ska bli trevligt. Sen blir det raka vägen hem och sätta sig vid datorn och börja plugga ett tag. I kväll ska jag träffa mina barndomsvänner Katarina, Frida och Sara för lite kvälls mys. Vilken roligt onsdag jag har framför mig :-) kram på er!!!

Dagens citat!













Vänlighet är den gyllene kedja av vilken samhället hålls ihop.


Johann Wolfgang
von Goethe


Längtar till varmare bräddgrader

Idag när jag kom ned i köket var det faktiskt 15 grader, helt sjukt! hehe. Nu har det varit över 20 minusgrader i mer än tio dagar och det sätter sig på humöret. Att man aldrig kan gå ut och gå, och att det sticker i ansiktet när man går ut, men framför allt att det är kallt överallt. För nästan  exakt tre årsedan var jag och Martin till Thailand i tre veckor, det var underbart. Ibland drömmer jag mig dit, speciellt nu. För ett tag sedan bestämde vi oss för att åka till Malaysia i juni, så nu har vi något att se fram emot. Jag tror att det kan vara bra nu när allt känns så eländigt kallt.



Söndag!

Har ni haft en bra helg? Jag har jobbat igår och idag. Det var cirka 15 grader i butiken och jag hade 4 tröjor, halsduk och handledsvärmare på mig.... Igår var vi bortbjudna på parmiddag hos Daniel och Mickan. Det var mycket trevligt:-) I morse när jag kom ned i köket var det 5 grader inne. Ja då vet man att man lever. Nu har vi dock fått upp värmen. Nu håller Martin på att laga morotsoppa och vid sex ska vi till Maja på fika. Hoppas ni får en mysig söndagskväll.

20100108

Ute - 27 grader
Inne 10,5 grader (i köket)

________________________


Idag vaknade jag åter igen upp i ett isande vinterland. Jag ligger och huttrar under täcket och planerar inte att gå upp i första taget. Hoppas att ni har det varmare än jag:) kram på er!

100107

Idag har jag och mamma lunchat på Siljan. Det blev texmex och tårta till efterrätt, de var mumsigt. Efter det åkte vi in till Åkerssons bilverkstad här i Leksand. Mamma ville installera en motorvärmare i bilen. Vi kom in i butiken och där står det fyra karlar som är upptagna med att prata med varandra, så vi ställer oss i kön. Under tiden kommer det in ytterligare två killar och sätter sig och väntar på deras tur. När det väl blir våran tur förklarar vi vad vi vill göra och expediten frågar om bilen registreringsnummer, mamma hade ingen aning om det, så hon går ut och tittar. När hon kommer in så säger hon ett nummer och bilmekanikern tittar upp numret och det gick till en röd Volvo i Stockholm, i bakgrunden hör vi cirka tre karlar som börjar fnissa, och jag börjar rodna, expediten följer med mamma och tittar på bilen... När de kom in igen bröt skrattet låss igen.. Två förvirrade tjejer på en bilverkstad, ja behöver jag säga mer... hehe.

Bilder av världen

Jag köpte den här boken förra veckan. Bilder av världen, kartornas historia av Jeremy Black. Tanken är att jag ska få nytt av den sen när jag ska undervisa i historia, det återstår och se.

Nuläges analys

Ute -29 grader
Inne 12 grader

_______________________



Huva va kallt det är. Jag sitter och huttrar med en stor tjock filt vid mitt skrivbord, och tittar ut på den nästan tomma vägen utanför mitt fönster. Ibland åker det förbi en bil, men för det mesta är vägen tom. Kanske inte så konstigt när det är "söndag" och 29 grader kallt ute. Jag hoppas att ni har det vart och skönt inne hos er!? Jag ska snart gå och elda, men som det känns nu har jag ingen lust att sticka ner tassen i mitt 12 grader varma kök... Nåväl, idag ska jag försöka vara duktig flicka, och plugga, är ju inne på sluttampen nu. Ska bara kommentera vissa avsnitt och sedan skriva den sammanfattande diskussionen. Sen är blir det rättning... Hoppas att ni kommer få en fin och varm vinterdag :-) kram

Ny schal

Schal från Lager 157 för 60 kr. Den kommer bli perfekt till min bruna skinnjacka när vi ska till Skärgården i  sommar :-)

Burrr

Gick nyss ner till köket för att kolla hur varmt det var. Om jag säger så här, det var inte direkt tropiskt klimat. 21,5 grader kallt ute och 12 grader varmt i köket, om man nu kan kalla det varmt. Som tur är har vi ett luft element på övervåningen som ger värme nästan hela tiden. Så där vi sover blir det inte fullt lika kallt. Hoppas att ni har det varmare hos er :-) Nu ska jag äta lite frukort. Jag önskar er en trevlig dag! kram

Första måndagen år 2010

Idag är det den första måndagen på det här året. De flesta börjar jobba idag, om de inte har behövt jobba i mellandagarna. Mitt liv fortsätter som vanligt, med bara två veckor kvar av höst terminen. Den 18 januari börjar en ny fas i mitt liv, då jag ska börja läsa Samhällskunskap, det ska bli spännande. Idag ska jag dock fortsätta som vanligt med min uppsats, som jag snart börjar se slutet på:-) Jag hoppas att ni kommer få en trevlig måndag. kram på er!

Lite Ögongodis


Lite godis från sminkmärket Mac. En mycket uppskattad julklapp från Frida :-)

Jag har blivit kär

I Bobo 2 år. Min svärmor Yvonne är för tillfället hundvakt åt hunden Bobo (på bilden). Bobo är en west highland white terrier, ni kanske vet, en sådan hund som jag alltid har önskat mig. Jag har aldrig tidigare träffat en hund i den rasen, så idag blev första gången. Jag blev verkligen positivt överraskad. Han var lugn och skällde inte. Helt perfekt. Ska nog åka till Yvonne någon mer gång den här veckan för att hälsa på Bobo :-)

2 januari 2010

Hej allihoppa, hoppas att allt är bra med er?! Idag vaknade jag och Martin klockan halv tolv. Jag minns inte sist när jag sov så länge. Det var säkert ett år sedan. Men det var så skönt :-) Nu ska vi göra i ordning oss, sen ska vi åka på en tur till lager 157. Hoppas ni får en trevlig lördag! kram på er... 

Nyår!

Igår gjorde vi plankstek... Det var mums
Jag i guldig klänning från fröken söt
Sofia och Hanna
Lina

Michaela och hennes svägerska

Tommy och Martin
Efter tolvslaget :-)

Årets nyårslöfte

Innan 2010 är slut ska jag ha gått med i ett politiskt parti, det är mitt nyårslöfte! Det borde väl vara ett rimligt nyårslöfte :-) Jag hoppas att ni alla har haft en underbar nyårsafton och jag önskar er en god fortsättning.

Jag känner på mig att 2010 kommer bli ett bra år. Det är valår, nytt klimatmöte i Mexico (där jag hoppas att världens ledare börjar ta sitt ansvar), kronprinsessan Victoria och Daniel Westling ska gifta sig. Hmm ja det höjdpunkter som jag kom på nu. Nej nu ska jag sussa! GOD NATT!!!

RSS 2.0